InLED társaság

Az InLED s.r.o.-ban hiszünk az együttműködés erejében és az üzleti partnerségek fontosságában. Célunk, hogy a lehető leghatékonyabb világítást hozzuk létre ügyfeleink számára.

Fiatal dinamikus vállalat vagyunk, amely azzal az ötlettel állt elő, hogyan lehet az energiatakarékos világítás kérdését valósággá alakítani. 25 év üzleti tapasztalattal rendelkező embereket hoztunk össze olyan fiatal újítókkal, akik megpróbálják megoldani a világítás kérdését és annak környezetre gyakorolt hatását.

Víziónk

Célunk innovatív megoldásokat kínálni az ügyfeleknek a világítás bármely területén. Ma a világítás a mindennapi életünk szerves része. Víziónk az, hogy minőségileg és a környezetet tiszteletben tartva készítsük el.

Minőségi garancia

Termékeink fejlesztése során a minőségi LED lámpák széles választékának gyártására összpontosítunk. A nyújtott szolgáltatások, termékek és ügyfélszolgálat garantált minőségének köszönhetően építjük fel a bizalmát.

Szlovák termékek

Lámpáinkat Nyugat-Szlovákiában, pontosabban Szencen gyártjuk. A legjobb alkatrészek széles skálájából készítjük, gyakran az ügyfélre szabva. Kiemelt feladatunk a vevői elégedettség.

Megtekintési előzmények

Évek kellettek egy jó háttérrel rendelkező innovatív cég létrehozásához. De ahogy az InLED ügyvezető igazgatójaként Ing. Jozef Glavanič mondja,

“soha nem leszünk elégedettek, és ez hajt előre.”.

További információ a videóban.

Lépjen kapcsolatba velünk

Legyen a következő elégedett vásárlónk. Írjon nekünk, vagy látogasson el hozzánk. Egy csésze jó kávé mellett megállapodunk a további együttműködésben.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

InLED az Instagramon #inled_lighting

Ez a weboldal sütiket használ, amelyek lehetővé teszik számunkra a szolgáltatásaink fejlesztésének azonosítását. Több információ