InLED társaság

Az InLED s.r.o. társaságban hiszünk az együttműködés erejében és az üzleti partnerségek fontosságában. Célunk, hogy a lehető leghatékonyabb világítást alakítsuk ki ügyfeleink számára.

Fiatal dinamikus cég vagyunk, amely azzal az ötlettel állt elő, hogyan lehet az energiatakarékos világítás kérdését valóvá tenni. Olyan emberek bevonásával jöttünk létre, akik 25 év üzleti tapasztalattal rendelkeznek és fiatal újítókkal, akik a világítás és annak környezeti hatásával kapcsolatos kérdések problémakörének megoldásán fáradoznak.

Elképzeléseink

Célunk az, hogy innovatív megoldásokat kínáljunk ügyfeleknek a világítással kapcsolatos bármilyen területen. Napjainkban a világítás a mindennapi életünk elválaszthatatlan része. Az elképzelésünk az, hogy az kiváló minőségű és környezetbarát legyen.

Minőségi garancia

Termékeink fejlesztése során a minőségi LED-lámpák széles választékának gyártására összpontosítunk. A nyújtott szolgáltatások, a termékek és az ügyfélszolgálat garantált minőségére alapozzuk az Önök bizalmát.

Szlovák termékek

A lámpatesteket Nyugat-Szlovákiában, pontosabban Szencen gyártjuk. A legjobb alkatrészekből – sokszor a vevő számára személyre szabott – termékek széles választékát állítjuk elő. Legfontosabb számunkra a vevő elégedettsége.

Előzmények

Egy jó háttérrel rendelkező innovatív cég létrehozása évekig tartott. De az InLED társaság ügyvezetőjének, Ing. Jozef Glavanič szavai szerint

"mi nem leszünk sohasem elégedettek, ez az, ami előre visz bennünket.".

Több információt a videóban talál.

Írjon nekünk

Legyen Ön a következő elégedett vevőnk. Írjon nekünk, vagy látogasson meg bennünket. Egy csésze jó kávé mellett megbeszélhetjük a további együttműködésünk menetét.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.